LED-belysning

I och med glödlampans uttåg finns det en nu en mängd bra och billiga alternativ, både snygga, klimatsmarta och mer effektiva!

LED-armaturer har ett mycket bra ljusutbyte och kan användas som fullgod ersättare för till exempel vanlig glödljusbelysning. Många gånger kan det dock skilja i kvalitet mellan de allra billigaste och de mer prisvärda. LED-tekniken skiljer sig bl.a. mycket med avseende på färgåtergivning.

Den största fördelen är dock just energiförbrukningen och en minskad värmeavgivning! En modern LED-armatur förbrukar bara en bråkdel så mycket elenergi som en glödlampa och släpper samtidigt inte ut lika mycket värme som eventuellt måste kylas eller ventileras bort. Det innebär att man som konsument med tiden kan spara pengar på sin tekniska uppgradering.

LED-tekniken har dessutom en betydligt högre livslängd så den som köper LED behöver inte byta många ljuskällor under sin livstid. I dagsläget garanterar en del leverantörer mellan 25 000 och 30 000 timmars brinntid per lampa! Värt att notera är ju också att det även finns LED-lampor med vanlig standardsockel.

 

Belysningsförslag

Vi på Bravida El & Säkerhet svarar gärna på frågor och hjälper till att fram lösningar som passar just dina belysningsbehov, dina önskemål och, inte minst, din plånbok!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK