Vi söker Säkerhetstekniker

Vi söker Säkerhetstekniker

Bravida Gävle söker Säkerhetstekniker

Publicerad: 20/11, 2019

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en säkerhetstekniker till vår ny elavdelning i Gävle.

Om jobbet

Tjänsten som säkerhetstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta med ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande från uppstart till sluförande. Arbetet består i huvudsak av:

  • förebyggande och felavhjälpande service
  • underhållsarbeten
  • installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar.

Du har ett stort kontaktnät då du sköter kontakten med så väl beställare och konsulter, som kontrollanter och leverantörer.

Den 1 september blev det lokala företaget EL-teknik en del av Bravida och den nya avdelningen är ett positivt tillskott till Bravidas verksamhet på orten. Avdelningen är vi 27 montörer/tekniker som backas upp av 6 tjänstemän och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el ochsäkerhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Som en nya i Bravida befinner vi oss i en positiv fas med massa energi vilket också innebär också att vi behöver bli fler. Därför söker vi nu en säkerhetstekniker, är du en av dem?

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från installationer och service inom säkerhet. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi arbetar med flera olika säkerhetsprodukter och Microsoft Office. Körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du är självgående och trivs med att ta eget ansvar, men gillar även att jobba i lag. Så klart har du ett gediget intresse för teknik liksom en strävan om att göra kunden nöjd.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

 

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20 december. Kontakta Anders Lagerberg 026-647209.

Läs mer på: https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=4482&rmlang=SE

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK