Vi söker Serviceelektriker!

Vi söker Serviceelektriker!

EL-TEKNIK söker erfaren Serviceelektriker

Publicerad: 24/5, 2018

EL-TEKNIK har många spännande och utmanande projekt och har behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig! Nu söker vi dig med bred och flerårig erfarenhet som elektriker.

I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning mm mot både företag och privatpersoner. För dig som känner starkt för att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder kan vi erbjuda ett tajt serviceteam med mycket samarbete och ett positivt arbetsklimat, varierande arbetsuppgifter och med utrymme för eget ansvar för kundkontakter, planering och utveckling!

Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du positiv, kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Kontakta:

Servicechef Daniel Norling 070-5746932

Personalchef Anders Lagerberg 026-647209

vid frågor om tjänsten.

Din ansökan skickar du per e-post till: anders.lagerberg@el-teknik.net

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK