EL-TEKNIK söker mångsidig serviceelektriker

Publicerad: 19/1, 2016

EL-TEKNIK I GÄVLE AB växer och utvecklas och söker en engagerad och mångsidig Serviceelektriker.

Då EL-TEKNIK växer och utvecklas med nya spännande och utmanande projekt och tekniska lösningar har vi behov av engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig! Vi söker dig med bred och flerårig erfarenhet som elektriker.

I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning mm. Om du är en person som känner starkt för att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder, då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Hos oss kan vi erbjuda en arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas!

Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Kontakta:

VD Hans Engvall 026-647210

Personalchef Anders Lagerberg 026-647209

vid frågor om tjänsten.

Din ansökan skickar du till Personalchef Anders Lagerberg på anders.lagerberg@el-teknik.net

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK