Vi söker elektriker till oss i Gävle

Vi söker elektriker till oss i Gävle

Elektriker till Gävle

Publicerad: 22/6, 2020

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker, både inom service och entreprenad, till vår elavdelning i Gävle.

Om jobbet
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Jobbet ser lite olika ut beroende på om du är intresserad av att arbeta inom service eller entreprenad men grundläggande innebär jobbet att du kommer att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Mer specifikt kan arbetsuppgifter handla om:

  • Installation och montering av anläggningar inom el
  • Reparationer, service och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På el-avdelningen i Gävle är vi 27 montörer/tekniker som backas upp av 6 tjänstemän och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el ochsäkerhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Då avdelningen, som tidigare hette El-teknik AB, forfarande är relativt nya i Bravida befinner vi oss i en positiv fas med massa energi vilket också innebär också att vi behöver bli fler. Därför söker vi nu fler elektriker, både inom service och entreprenad.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 12 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom någon av länkarna nedan:

Blocket jobb: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-gavle/Bravida/Elektriker-till-Bravida-i-G%C3%A4vle/1784148#0

Facebook: https://www.facebook.com/170430663015612/posts/272323837513681

LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:sponsoredContentV2:(urn:li:share:6679350167457673216,urn:li:sponsoredCreative:88693826)/

eller genom att skicka in din ansökan till anders.lagerberg@bravida.se.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK