EL-TEKNIK har beställt en elbil Nissan e-NV200

EL-TEKNIK har beställt en elbil Nissan e-NV200

Miljösatsning med elbil

Publicerad: 10/5, 2016

EL-TEKNIK har nu som ett led i företagets miljöarbete köpt in sin första elbil med leverans i månadsskiftet juli/augusti! Vår nya Nissan e-NV200 uppfyller helt och fullt den prestanda och kapacitet som en servicebil på uppdrag i tätorter behöver.

Antalet elbilar ökar ständigt i antal och dessa kommer delvis att kunna laddas i snabbladdningsstationer anslutna nära elleverantörens ledningar men en stor del av laddningarna kommer att ske i anslutning till villor, bostadsrättsföreningar mm. Det kommer att medföra ökade belastningar på elanläggningarna och det blir därmed allt viktigare att även kontinuerligt se över elanläggningarnas kondition och att vi som installatör utför kontrollerade och säkra installationer.

Vår miljösatsning blir därmed också ett led i vårt arbete med teknisk kompetensutveckling och ger oss erfarenhet och kunskap att kunna vägleda kunderna på bästa sätt även i praktiska frågor.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK