Säkerhetstekniker med placering i Söderhamn

Säkerhetstekniker med placering i Söderhamn

Säkerhetstekniker till Söderhamn

Publicerad: 6/3, 2020

Bravida Gävle El & Säkerhet har ett stort antal befintliga anläggningar inom brandlarm, inbrott och passage som kräver regelbunden tillsyn och service. Utöver detta ser vi nu stora möjligheter att utöka vårt serviceerbjudande i Söderhamn och närliggande orter. Tjänsten är placerad i Söderhamn där Bravida har filialkontor.

Tjänsten som säkerhetstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta med ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande från uppstart till slutförande. Du har ett stort kontaktnät då du sköter kontakten med såväl beställare och konsulter som kontrollanter och leverantörer.

Arbetet består i huvudsak av:

  • förebyggande och felavhjälpande service
  • underhållsarbeten
  • installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar

 

Vem är du?

Du är utbildad elektriker, har B-körkort samt erfarenhet av installation och driftsättning inom säkerhet, t ex passage, inbrottslarm, och brandlarm. Självklart har du ett gediget intresse för teknik, liksom en strävan efter att göra kunden nöjd.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare.
  • Kunna leda dig själv
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre
  • Jobba med stil och uppskatta ordning och reda

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar. När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar.

 

Övrigt

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars.

 

Kontaktpersoner

Anders Lagerberg Tel: 026-64 72 09 Mejl: anders.lagerberg(a)bravida.se

Sök och skicka in din ansökan på: www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK