Vi söker Ledande Montör till Solna/Stockholm

Publicerad: 5/4, 2018

Ledande Montör

ELYX EL-TEKNIK växer och har många spännande och utmanande projekt och har behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig! Nu söker vi dig med bred och flerårig erfarenhet inom installation till en tjänst som Ledande Montör.

I arbetet kommer du att jobba som Ledande Montör i samband med större elinstallationsarbeten. För dig som känner starkt för att arbetsleda och planera installationsarbeten i nära samarbete med projektchef och företagsledning kan vi erbjuda en stimulerande arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter och med utrymme för eget ansvar för kundkontakter, planering och utveckling!

Du har en bred yrkeserfarenhet, är ordningsam och målinriktad samt har viljan att driva på och planera företagets olika typer av installationsuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att utvecklas inom installationsområdet. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Kontakta: VD/Arbetsledare Oskar Jangerstad 070-8441011 vid frågor om tjänsten.

 

Din ansökan skickar du per e-post till: oskar.jangerstad@el-teknik.net

 

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!

 

Om företaget

ELYX EL-TEKNIK är ett privatägt företag inom service och installation med kontor i Solna. Våra elektriker utför tjänster främst inom Stockholmsområdet.

ELYX EL-TEKNIK har idag 5 st anställda och utför arbeten samt leder projekt inom elinstallation, belysningsstyrning, tele och data. Företaget har ett nära samarbete med övriga koncernbolag bestående av EL-TEKNIK I GÄVLE AB med 36 st anställda, SEMCAB med 13 st anställda samt MEKAB med 2 st anställda.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK