Säkerhet

Vi på Bravida El & Säkerhet har drivit och utvecklat krävande säkerhetsentreprenader under många år och har utvecklat projektorganisationen utifrån höga krav på hög teknisk säkerhet och kvalitet i produktion och utförande. Inom företaget finns stor erfarenhet av både nyproduktion och/eller om- och tillbyggnation av moderna installationer och integrerade tekniska lösningar med hög IT-standard.

Brandlarm och larm

Vi har arbetat länge inom brandlarms- och säkerhetsområdet och tillsammans med beställaren och utifrån dennes krav kan vi driva och genomföra projekt från projektering till driftsättning av färdig anläggning. Vi har också utifrån tidigare projektgenomföranden mycket goda erfarenheter av samarbete med beställarorganisationens olika delar med alltifrån beställarombud till anläggningsägare och konsulter. Våra projekt inom brandlarm, larm eller andra säkerhetslösningar drivs utifrån vår ambition att lyssna på kunder och medarbetare samt uppfylla behov och förväntningar.

Sedan många år är vi kvalitets- och miljöcertifierade inom ISO9001/14001 även certifierad anläggarfirma för brandlarm.

Kontakta oss på 026-647200 får rådgivning och konsultation.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK